slaapcoaching

Voelt het om 14:00 uur ‘s middags alsof je er al een hele dag op hebt zitten omdat je kleintje besloot de dag te starten vóór 06:00 uur? Ben je de hele nacht bezig geweest met het in slaap wiegen van je baby? Slaapt je kindje eindelijk, maar wordt je kindje vervolgens binnen 45 minuten alweer wakker? Of ben je de hele avond bezig met je peuter die uit bed blijft komen? Gelukkig zijn hier oplossingen voor en ik kan je daarbij helpen.

De eerste maanden is het hebben van slaaptekort een feit. Baby’s hebben nog nachtvoedingen nodig en zoeken ook veel geborgenheid. Na ongeveer 6 maanden hebben de meeste kindjes het slapen wel onder de knie. Echter, bij 1 op de 4 kindjes is dit niet het geval. Ik hoor veel ouders (waaronder ikzelf) zeggen dat het erbij hoort. We houden zielsveel van ons kleintje en die slapeloze nachten nemen we uiteraard voor lief, zelfs als dit langer dan 6 maanden duurt.

Het verhaal over slapeloze nachten met kinderen heeft iedereen weleens gehoord van ouders of zelf als ouder meegemaakt. Slapeloze nachten horen er in het begin bij, maar soms hebben baby’s en peuters wat extra hulp nodig om in het juiste slaapritme te komen. Er kunnen talloze factoren zijn waardoor het slaapritme niet op gang komt of verstoord wordt. In veel gevallen resulteert dit in oververmoeide ouders die ten einde raad zijn. Dat is zwaar! In dit soort gevallen is het goed en verstandig om hulp te vragen aan een baby -en kinderslaapcoach.

Als je kindje slecht slaapt heb je vast en zeker het internet al afgezocht voor slaaptips. Maar wat werkt nou echt voor jouw gezin? One size fits all?... Absolutely not! In dit geval is maatwerk vereist. Ik kan jullie als gecertificeerd baby en- kinderslaapcoach begeleiden door een persoonlijk plan op basis van jullie situatie samen te stellen.

Geen slaapprobleem is mij onbekend en óók jullie kunnen straks weer genieten van de (nacht)rust. Het slaapcoachingstraject vergt focus en toewijding om het gewenste resultaat te bereiken. Je zult versteld staan hoe snel je je kindje zult zien veranderen in een fenomenale slaper.